Hvordan lage paypal konto

Opprett en konto hos PayPal og betal på den måten du ønsker – med bankkonto eller betalingskort. Alt du trenger er en e-postadresse og et passord. Tilknytt betalingskortet som du vil bruke med PayPal. Klikk på PayPal -knappen, og betal . Hvordan setter jeg opp en konto ?

Da vil du trekkes fra dette kortet eller kontonummeret når du bruker PayPal som betalingsløsning. Når du skal registrere deg som selger på Epla og vil åpne en PayPal – konto må. Jeg trenger litt hjelp og veiledning til hvordan jeg kan opprette. Paypal er et elektronisk betaling system.

SVAR: Hei, PayPal er en stor og seriøs aktør så jeg vil si de er trygge. PayPal tilbyr en elektronisk betalingstjeneste over hele verden , men det også fungerer som en vanlig betaling prosessor. Hvis en kjøpmann eller selskap .

Du kan enten betale via din PayPal konto (om du har det) eller betale med betalingskort (kredittkort). Vår guide gir deg gode råd om hvordan du unngår de verste fallgruvene. Tenkte jeg skulle prøve meg på ebay, men har skjønt at jeg trenger paypalkonto da.

Men de vil ikke godta fødselsdatoen min. Mens det ble opprinnelig brukt til eBay shopping, har det nå vokst til å . I denne videoen opplæringen vil du se hvordan du kan lage en PayPal – konto og hvordan du overfører penger på nettet kan motta penger . Har du en PayPal konto gå direkte til punkt 7. Så, etter litt diskusjon fant vi ut at jeg skulle lage en PayPal konto som kunn jeg hadde tilgang til, så skulle jeg overføre av hans penger . Jeg er veldig usikker på hvordan man skal bokføre PayPal , skal det. Du som selger må ha en bedriftskonto hos paypal.

Denne brukerveiledningen viser deg hvordan du lager en ny PayPal konto , og setter opp denne slik at den kan . Hei Lurte på om det er noen macere (eller andre som leser dette) som vet hvordan jeg kan få til en amerikansk paypal konto ? Her ser du hvordan det ser ut når du har trykket deg inn på en selger. Merk at BI ikke returnerer ditt . Logg inn på din PayPal konto , der finner du info om hvordan du kan kontakte de .