Kulturmelk på vindu

Trinn 3: Vil du kun male halve vinduet , bruk maskeringsteip, eller . Mal vinduet med kulturmelk hvis du vil unngå at naboene ser inn. Foto: Synne Hellum Marschhäuser. Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut.

Da kan du male vinduene med kulturmelk.

De gamle mattes like godt med kulturmelk ! Jeg kjenner til det fra kunstfeltet, f. Jeg er dog usikker på om jeg ville . Fremgangsmåte: Mål opp størrelsen på vinduet. Blonden kan festes til vinduet enten . I mange år har jeg synes at frøstet glass er stilig, og vinduer med frostede. Det dumme med kulturmelk er at det lett vaskes bort.

Det beste trikset jeg har hørt om, er kulturmelk. Du bruker en vanlig malerulle og påfører et tynt lag på vinduet. Skal du froste halve ruten, bruker . Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. Men tvil ikke, hos oss får du et enda bedre alternativ! Vi selger film som henger godt på vinduet uten.

Man kan faktisk froste vindu med kulturmelk ! This Pin was discovered by Ann-Kristin Vibeto. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. I førsten luktet det sur melk av vinduet , men denne lukten forsvant. Sett på gitteret til vinduet og skru på muttere.

Jeg måtte bruke svamp for jeg kommer ikke til med . Browse all Instagram media of kulturmelk on Picartan. ImGrid Instagram web viewer online. Du kan bruke kulturmelk istede for film.