Lage paypal konto

Alt du trenger er en e-postadresse og et passord. Tilknytt betalingskortet som du vil bruke med PayPal. Tenkte jeg skulle prøve meg på ebay, men har skjønt at jeg trenger paypalkonto da. Men de vil ikke godta fødselsdatoen min.

Lag deg en konto , legg inn nettbanken din, så vil paypal trekke kr ( det vil du se på nettbank oversikten din) også vil det gå . Butikkerfaring innlegg 10. Den er bygd for enkel overføring av penger via internett. Paypal er et elektronisk betaling system. Du registrer deg enkelt på ebay, lager din egen profil og konto.

Vi anbefaler at du registrerer . Likevel åpnet jeg en, ved å ”si” at jeg er 1 . Hvis du noen gang har måttet avbryte en brukskonto, du allerede vet noen av trinnene involvert. Kun overført penger fra brukskontoen min til paypal kontoen. Hei Lurte på om det er noen macere (eller andre som leser dette) som vet hvordan jeg kan få til en amerikansk paypal konto ? Skal opprette en paypal konto for en organisasjon. Mens det ble opprinnelig brukt til eBay shopping, har det nå vokst til å . Betal med PayPal på Silverinvest.

PayPal – kontoen din og eskalere tvisten til et krav.