Paypal kundeservice mail

Har du spørsmål om personvern? Kan jeg annullere en betaling, jeg allerede har foretaget? Hvordan redigerer jeg eller får vist . Jeg har glemt både passor og jeg tror jeg har slettet mailadressen.

Sendte penger til feil konto – Hjelp til kjøp og. Butikker og verksteder (data) innlegg 14.

Datahjelp – VG Nett Debatt vgd. From my little background speaking German . Jeg fikk en slik mail , hva betyr det? PayPals kundeservice på nettet via lenken til Send oss e-post på Kontakt oss-siden, . Som oftest foreslår ”kjøperen” at dere bruker PayPal for overføring av pengene, og sender deretter en forfalsket e-post hvor ” PayPal ” sier at pengene er på vei. Lurer på om PayPal har trøbbel generelt, eller om det bare er hos meg?

Hvorfor fikk jeg ikke bekreftelses- eller forsendelsesmail ? Jeg har en PayPal – konto, men kan ikke fullføre betalingen.

Dere som hander så mye på nett – har dere fått e-post fra PayPal om. Fikk samme mail eg og, og kom til samme konklusjon. Nå for tiden får jeg falske PayPal -dokumenter av en mann som kaller seg Jan. KLASSISK NIGERIASVINDEL: En mail fra Auto Car shippers har mange.

PayPal , eller falsk beskjed fra Kundeservice om at . Jeg har fått akkurat samme mail , ser vel ryddig ut den? Forbrukerombudet har sett eksempler på svindelforsøk ved hjelp av firmanavnet og logoen til betalingsløsningen PayPal. Dette foregår ofte ved at svindlerne . MEN NEJ, kort tid efter modtager jeg en mail om at beløbet er trukket. E-post phishing: Fra: E kundeservice 2. Alle har vel hørt mareritt-historier om hvordan PayPal plutselig har låst.

Får bare automatisk svar hver gang jeg sender mail til kundeservice. Ved bestilling med PayPal blir din konto belastet når du bekrefter bestillingen. Vi benytter Paypal der du kan bruke din Paypal -konto, eller betale med Visa,.